Кава Арабiка(Моносорт) Кенія АА
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Кенійську каву в зернах ще називають «вулканічною кавою», оскільки переважна земляна маса тут саме вулканічного походження, яка, як відомо, виробляє найкращу каву у світі, особливо з огляду на висоти зростання — 1700-2200 м. Маркування АА позначає найбільші зерна кави арабіки, які прийнято вважати найбільш вигідно підкреслюючими смак та аромат.
Загальна характеристика кенійської кави розміру АА — це свіжі квіткові ноти, де переважають бергамот, лемонграс та світлі ягоди. Тіло дуже насичене та щільне, з яскраво підкресленою кислинкою.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.