Кава Арабiка(Моносорт) Кенія Karibu Ab Plus
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
AB+ є маркуванням величини зерна — трохи менше, ніж АА. Висота зростання — між 1700 та 1800 метрами на тих же вулканічних ґрунтах, що й зерна АА, що додає до тіла цієї фермерської кави виражену фруктову кислотність, яка проявляється у смаку лимону, лайму та зеленого манго. Ця кава для любителів кислішої кави, в якій мало гіркоти. Однак гарний розвиток складних цукрів балансує кислинку, перетворюючи смак на більш фруктовий, ніж шоколадний. Тому більше рекомендуються світлі та середні обсмажування, ніж «шоколадні» темні. При останніх стають виразними ноти сухофруктів та темних ягід.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.