Кава Арабiка(Моносорт) Колумбія Ексельсо
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Колумбія входить у топ країн-кавових виробників, поставляючи на експорт понад 11,5 млн. мішків кави в зернах щорічно (і ще близько 2 млн. мішків споживаються у країні). Ягоди розміру Ексельсо (великі, 15-16, але менші, ніж у «Супремо», 17/18) зростають на висотах 1200-2000 м, та включають сорти бурбон, катурра та тіпіка. Особливістю кави з Колумбії є чистий та м’який аромат та смак, середнє тіло та виражена кислотність. Уся кава із цієї країни проходить миту обробку. Супремо та Ексельсо відрізняються тільки розмірами зерен, але не якістю, тому що вони можуть бути зібрані на одному й тому ж самому дереві, просто потім відсортовані за розміром.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.