Кава Арабiка(Моносорт) Колумбія Супремо (100% Арабіка)
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ягоди арабіки з Колумбії марки «Супремо» означають найбільші, які вручну відсортуються від інших розмірів. Особливістю Колумбії, яка вирощує сорти бурбон, катурра та тіпіка, є великий географічний розкид кліматичних умов, що на практиці означає, що вирощування кави у тій чи іншій частині країни відбувається протягом усього року, дозволяючи потоку експорту з Колумбії не перериватися. Висоти вирощування широко варіюються від 1200 до 2000 метрів, як й підходи до ферментації, хоча вона завжди мокра. У напої переважають карамельно-шоколадні та фруктові ноти, роблячи загальний смак напою солодким із низькою гіркуватістю.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.