Кава Арабiка(Моносорт) Серрано Лавадо
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ця кава в зернах із Куби — гірка, з нотами темного шоколаду та тютюну, диму, темної карамелі; пікантна, насичена. Стійкий післясмак. Із фруктовості смаку найкраще пізнається грейпфрут, але кислотність тут низька. Таке зерно буде оптимальним для любителів міцної чорної кави; решта можуть розбавити її молоком для пом’якшення, хоча це й може вкрасти багато нот, які роблять її пізнаваною серед іншої арабіки. Обробка — митим способом чи хані. Висоти зростання: 1200-1600 м над рівнем моря. Ідеально для еспресо машин, але й інші способи також цілком розкривають смакові характеристики.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.