Кава Арабiка(Моносорт) Панама Букіте Gold
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ця кава в зернах ще називається Гейша. Так що на ринку ви можете знайти як Панама Букіте, так й Панама Гейша — це буде одним і тим же. Зростає на висотах між 1000 та 1700 метрів (стандартно для арабіки гарної якості), а деякі дерева знаходяться на висотах до 2000 метрів. Найкраще росте на вулканічних ґрунтах панамського регіону Бокете провінції Чірікі. Ґрунтом, власне, обумовлюються смакові якості. Смак містить ноти добре зрілих тропічних фруктів, вершків, квітів, вина та какао.
Після того як різновид Гейша виграв звання «кращої кави» в Панамі у 2004 році, на нього звернули увагу у світі. І ми вам радимо те ж саме ;)
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.