Кава Арабiка(Моносорт) Сальвадор
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Висота зростання цієї арабіки в Сальвадорі знаходиться між 1200 та 1500 метрами. Загальні смакові характеристики зерна з цієї країни: насичене тіло, середній аромат та м’яко виражена кислотність. Вирощувані сорти: катісік, катуаї, катурра, пакамара, пакас та бурбон. Аромат: солодкий, квітковий, з відтінком солодких спецій, включає ноти шоколаду, мандарину та меду. Серед усіх центральноамериканських пропозицій, кавові зерна з Сальвадору мають нижчу кислотність та кращий баланс смаку. У цій країні розташовані 6 кавових регіонів, смаки та аромати кави з яких різняться між собою.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.