Кава Арабiка Уганда Бугішу купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Кава Арабiка Уганда Бугішу

800 грн
800 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (7 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (7 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Бугішу учасниками ринку називається іноді елітним сортом, але ми вважаємо, що даний сорт більше належить до фермерської кави, оскільки бальна оцінка — 84. Дана тіпіка зростає на широкому діапазоні висот, від 1300 до 2600 метрів над рівнем моря, на схилах гори Елгон та має аромат шоколаду, сливи та гвоздики (остання — нечастий гість серед кавових ароматів). Середньої щільності тіло й така сама кислотність. Має трохи аромату вина у своєму букеті. Сорти кави: SL28 та бурбон. Ця кава найкраще розкривається при темному обсмажуванні.

Даної кави на ринку небагато, оскільки виробляється вона лише малими лотами, серед яких далеко не всі їдуть на далекий експорт. Проте врожай збирається двічі на рік, що дає змогу якійсь частині потрапляти і в Україну, зокрема, до нашого каталогу.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Уганда
Склад
100 % Арабика
Смак
Ореховый Фруктовый
Вага
1000 г
Відгуки (7)
Написати відгук