Ethiopia Dara
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ця кава в зернах — це ефіопська тіпіка, яка зростає на висотах 1800-1850 м. Процес обробки — мокрий. Вирощуванням кави цей кооператив фермерів займається з 1974 р., що свідчить про наявність досвіду як мінімум 2 поколінь (а з урахуванням африканських поколінь — то й усі 4). У напої виявляються ноти ананасу, нектарину, меду, мандарину та білого перцю. Середнє тіло та середній за виразністю аромат; висока солодкість.
Регіон вирощування Сідамо вважається місцевою кавовою перлиною, звідки не лише привозять каву, а й куди з’їжджаються туристи — не лише на плантації, а й щоб насолодитись первозданною природою.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.