Colombia Excelso
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Столиця колумбійського департаменту Антіокія Медельїн, яка була широко відома у світі у 20-ому столітті через свого сумно популярного Пабло Ескобара, у 21 столітті стала більш відома як кавовий регіон. Тут разом з кількома іншими департаментами вирощується відмінна арабіка. Ексельсо позначає розмір зерна — тут це 14-16.
Вирощування відбувається на висотах 1100-1500 метрів. Сорти зерна, що входять у постачання, включають тіпіку і бурбон. Після мокрого оброблення зерно висушується під сонцем.
Відмінна насиченість смаку та аромату проявляється нотами шоколаду, горіхів та карамелі. Легко п’ється. Тривалий післясмак.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.