Ethiopia Worka Chelchelie
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Дана фермерська кава з регіону Гедеб, Ефіопія включає місцеві різновиди тіпіки, які називаються вільшо, діго та кум’є. Вирощується в тіні місцевих акацієвих рослин на висоті 1900-2000 м. Розмір зерна — між 13 та 16. Обробляється на невеликій станції, яка має всього 12 ємностей для миття та ферментації. Потім сушиться під сонцем. Ноти смаку: соковитий цитрус, фрукти з кісточками (де найбільш пізнаваним є персик), квіти, шоколад, вершки, липа. Підходить для всіх способів заварювання, чудово поєднується з молоком та вершками, та не вимагає великої кількості цукру.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.