Ethiopia Yirgacheffe GR2
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Yirgacheffe — відома у вузьких колах фермерська кава, яка має мільйони шанувальників. Загалом Іргачіф знають за виражену кислотність, міцне тіло та яскравий аромат при низькій гіркуватості та середній солодкості. Зазвичай для продукту кращими є легке та середнє обсмажування, щоб не знищити його легку гаму аромату квітів та зеленого чаю.
Зростає на спектрі висот між 1700 та 2200 м над рівнем моря. Складається з місцевої тіпіки (яка описується абревіатурою JARC). Після збору миється та сушиться під сонцем на дерев’яних піднесених над землею настилах. На нижчих висотах збирання врожаю припадає на період з жовтня по грудень, а на більш високих — з листопада по січень.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.