Кава Арабiка(Моносорт) Гватемала Coban
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Кобан — це торгова марка кавової пропозиції чистої арабіки, яка вирощується в північно-центральному регіоні Гватемали. Смак Кобан вважається таким, що найкраще представляє країну загалом, й ця кава має тіло від середнього до повного і багатий складний смак, в якому відчуваються легкі прянощі, легка фруктовість та ноти вина. Аромат насичений. Висоти зростання — між 1200 та 1700 метрами над світовим океаном.
На експорт йде щонайменше 85% від зібраного врожаю, що становить близько 3,5 млн. мішків. Проте, у світовому виробництві це небагато — близько 2%.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.