Кава Арабiка(Моносорт) India Plantation
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Індія є одним із найбільших гравців на світовому кавовому ринку. Тут вирощуються арабіка та робуста. Розкид висот для арабіки — між 600 та 2000 метрами, найбільш цінні зерна вирощують на висотах від 900 м. Багаті на органіку ґрунти дуже родючі й добре зрошувані натурально великою кількістю опадів (1600-2500 мм/рік). Більшість схилів пагорбів та гір — з м’яким ухилом, зі стабільним температурним діапазоном між +15° та +25°. Збирання врожаю відбувається з березня по травень.
Усі кавові регіони Індії розташовані навколо північного узбережжя. Найбільшими постачальниками кави є регіони Карнатака, Таміл Наду та Керала. Лише вони три дають на рік близько 335 тис. тон кави.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.