Кава Арабiка(Моносорт) Papua New Guinea Kigabah
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Зерно цієї арабіки росте на висотах 1500-1600 м, й включає сорти арукія та тіпіка. Збір врожаю довготривалий — з березня по серпень. У смаку відчуваються цитрусові фрукти, карамель, чорний чай, приємна землистість, виражена кислинка, майже відсутня гіркуватість та помітна м’якість. Відмінною цю каву робить вулканічний ґрунт, на якому вирощуванням місцеві фермери займаються з 1960 р., за підтримки держави. Оцінка за SCA: 83 бали, чого цілком вистачає для щоденного вживання, якщо ви любите гарну каву. Одні й ті ж самі плантації Kigabah виробляють на експорт зерна різних розмірів (зазвичай АА, АВ) й пібері — це буде вказано на вашій упаковці.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.