Кава Арабiка(Моносорт) Перу
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Перуанська арабіка складається на 70% з тіпіки, 20% катурри та на 10% з регіональних різновидів. 70% всієї кави, яка вирощується в країні, це арабіка, й вона зростає на високогір’ях, зазвичай на розкиді висот між 1000 та 1800 метрами над рівнем моря. Переважна більшість кавових кущів росте в затінених місцевостях, що дозволяє краще формувати складні цукри за рахунок більш повільного дозрівання кавових вишень.
Для любителів органічної кави тут є суцільні позитивні новини: усі зерна в Перу збираються виключно вручну, добрива не використовуються чи використовуються тільки натуральні, а рівень вуглецевого сліду постійно моніториться. Отже, у вашій чашці буде лише сертифікований еко-продукт.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.