Кава Арабiка Перу купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Кава Арабiка Перу

900 грн
900 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (2 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (2 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Перуанська арабіка складається на 70% з тіпіки, 20% катурри та на 10% з регіональних різновидів. 70% всієї кави, яка вирощується в країні, це арабіка, й вона зростає на високогір’ях, зазвичай на розкиді висот між 1000 та 1800 метрами над рівнем моря. Переважна більшість кавових кущів росте в затінених місцевостях, що дозволяє краще формувати складні цукри за рахунок більш повільного дозрівання кавових вишень.

Для любителів органічної кави тут є суцільні позитивні новини: усі зерна в Перу збираються виключно вручну, добрива не використовуються чи використовуються тільки натуральні, а рівень вуглецевого сліду постійно моніториться. Отже, у вашій чашці буде лише сертифікований еко-продукт.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Перу
Склад
100% арабика
Смак
шоколадный фруктовый
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (2)
Написати відгук