Колумбія Габріель Кастаньо Мита
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Аромат: дуже солодкий, крем-брюле, пісочне печиво, полуниця;
Букет: полуниця, брусниця, журавлина, вершкове печиво, квіти, на охолодженні з'являється зелене яблуко;
Післясмак: тривалий соковитий з нотами зеленого яблука;
Тіло: соковите, легке.
Легкий, соковитий, яскравий – цими простими словами можна описати один з кращих сортів колумбійської кави. Помірна кислотність дарує йому фруктовий післясмак і свіжість.
Цей лот вирощують в регіоні Уїла на фермі La Granada. Власник ферми завжди знав, що рано чи пізно зв'яже своє життя з виробництвом кави, і, на щастя, виявився повністю правий. В іншому випадку нам би не пощастило спробувати цей неповторний бурбон. Свого часу на шляху до мрії Габріель Кастаньо зіткнувся з великими фінансовими складнощами. Протягом 14 років він виплачував борг за покупку ферми. Але тепер всі труднощі залишилися позаду і настав час спокійно вирощувати каву, не думаючи про погане.
У своєму регіоні Габріель Кастаньо став відомий завдяки тому, що на його фермі вперше в найближчих околицях з'явився сорт рожевий бурбон. Це ще одна гордість власника, яку він з радістю демонструє і своїм колегам-фермерам, і просто поціновувачам кави з усіх куточків світу, коли вони приїжджають на його ферму, щоб познайомитися з секретами виробництва.
Рожевий бурбон став візитною карткою ферми, так як вперше цей сорт був документально зафіксований саме тут. У сім'ї Габріеля навіть є легенда про його появу. Свого часу паросток дав йому батько його дружини, але поки дерево росло, чоловік помер і дізнатися у нього назву дерева або його особливості вже не представлялося можливим. Ось так Габріель і став першовідкривачем сорту.