Кава Арабiка(Моносорт) Колумбія Габріель Кастаньо Натуральна купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Колумбія Габріель Кастаньо Натуральна

365 грн
365 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Аромат: дуже солодкий, абрикосовий джем, акація, вершкове печиво;
Букет: абрикосовий джем, кумкват, полуниця, квіти;
Післясмак: тривалий соковитий з фруктовими нотами;
Тіло: соковите, легке.

Вирощена в регіоні Уіла ця кава відрізняється делікатним смаком і ніжним, але в той же час насиченим ароматом. Вона ніби обволікає ваші смакові рецептори. Можливо, в це складно повірити, але спробувавши тільки раз цей напій, ви вже не зможете забути його ніколи.

Регіон Уїла - ідеальне місце для вирощування кави. Ферма LaGranada-найкраще підтвердження того, що саме місцевість і клімат – визначальні фактори при вирощуванні кави. Один і той же сорт може звучати зовсім по-різному, якщо його виростили на відстані в тисячі кілометрів і в різних умовах.

У Колумбії, в тому числі і в заданому регіоні, спостерігається осередок фермерів, що спеціалізуються на вирощуванні кави. Тут багато великих і маленьких ферм. Приваблива це місцевість багато в чому завдяки оптимальному розташуванню щодо висоти над рівнем моря. Середня висота - близько 1800 метрів і це найкращий показник для вирощування кавових дерев. Достатня кількість вологи і сонячних променів перетворюють вирощування кави в справжні задоволення для фермера. Йому не потрібно переживати про збереження врожаю або ступеня визрівання ягід, природа вже все зробила за нього. Все, що залишається, - це насолоджуватися процесом і збирати щедрі плоди.

Головним завданням фермера в таких ідеальних умовах залишається збір і обробка зерен. Незважаючи на обсяги врожаю, в ідеалі цей процес повинен бути по максимуму природним. Тобто тільки ручна збірка і сортування, природна сушка. Тільки так можна отримати зерна для приготування ідеальної кави.

Способи приготування
Специфікація
Міцність
Тип упаковки
Країна походження
Обжарювання
светлая (фильтр)
Склад
Підходить для
для кофемашин
Смак
вершкове печиво акація абрикосовий джем Дуже солодкий
Вага
250 г
Бренд
ТМ «Coffee-Story»
Призначення
Виробник:
Відгуки (0)
Написати відгук