Колумбія Габріель Кастаньо Натуральна
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Аромат: дуже солодкий, абрикосовий джем, акація, вершкове печиво;
Букет: абрикосовий джем, кумкват, полуниця, квіти;
Післясмак: тривалий соковитий з фруктовими нотами;
Тіло: соковите, легке.
Вирощена в регіоні Уіла ця кава відрізняється делікатним смаком і ніжним, але в той же час насиченим ароматом. Вона ніби обволікає ваші смакові рецептори. Можливо, в це складно повірити, але спробувавши тільки раз цей напій, ви вже не зможете забути його ніколи.
Регіон Уїла - ідеальне місце для вирощування кави. Ферма LaGranada-найкраще підтвердження того, що саме місцевість і клімат – визначальні фактори при вирощуванні кави. Один і той же сорт може звучати зовсім по-різному, якщо його виростили на відстані в тисячі кілометрів і в різних умовах.
У Колумбії, в тому числі і в заданому регіоні, спостерігається осередок фермерів, що спеціалізуються на вирощуванні кави. Тут багато великих і маленьких ферм. Приваблива це місцевість багато в чому завдяки оптимальному розташуванню щодо висоти над рівнем моря. Середня висота - близько 1800 метрів і це найкращий показник для вирощування кавових дерев. Достатня кількість вологи і сонячних променів перетворюють вирощування кави в справжні задоволення для фермера. Йому не потрібно переживати про збереження врожаю або ступеня визрівання ягід, природа вже все зробила за нього. Все, що залишається, - це насолоджуватися процесом і збирати щедрі плоди.
Головним завданням фермера в таких ідеальних умовах залишається збір і обробка зерен. Незважаючи на обсяги врожаю, в ідеалі цей процес повинен бути по максимуму природним. Тобто тільки ручна збірка і сортування, природна сушка. Тільки так можна отримати зерна для приготування ідеальної кави.