Кава Арабiка Колумбія Габріель Кастаньо Натуральна купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Колумбія Габріель Кастаньо Натуральна

365 грн
365 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Аромат: дуже солодкий, абрикосовий джем, акація, вершкове печиво;
Букет: абрикосовий джем, кумкват, полуниця, квіти;
Післясмак: тривалий соковитий з фруктовими нотами;
Тіло: соковите, легке.

Вирощена в регіоні Уіла ця кава відрізняється делікатним смаком і ніжним, але в той же час насиченим ароматом. Вона ніби обволікає ваші смакові рецептори. Можливо, в це складно повірити, але спробувавши тільки раз цей напій, ви вже не зможете забути його ніколи.

Регіон Уїла - ідеальне місце для вирощування кави. Ферма LaGranada-найкраще підтвердження того, що саме місцевість і клімат – визначальні фактори при вирощуванні кави. Один і той же сорт може звучати зовсім по-різному, якщо його виростили на відстані в тисячі кілометрів і в різних умовах.

У Колумбії, в тому числі і в заданому регіоні, спостерігається осередок фермерів, що спеціалізуються на вирощуванні кави. Тут багато великих і маленьких ферм. Приваблива це місцевість багато в чому завдяки оптимальному розташуванню щодо висоти над рівнем моря. Середня висота - близько 1800 метрів і це найкращий показник для вирощування кавових дерев. Достатня кількість вологи і сонячних променів перетворюють вирощування кави в справжні задоволення для фермера. Йому не потрібно переживати про збереження врожаю або ступеня визрівання ягід, природа вже все зробила за нього. Все, що залишається, - це насолоджуватися процесом і збирати щедрі плоди.

Головним завданням фермера в таких ідеальних умовах залишається збір і обробка зерен. Незважаючи на обсяги врожаю, в ідеалі цей процес повинен бути по максимуму природним. Тобто тільки ручна збірка і сортування, природна сушка. Тільки так можна отримати зерна для приготування ідеальної кави.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
светлая (фильтр)
Страна происхождения
Колумбія
Склад
100% Арабіка
Смак
Дуже солодкий, абрикосовий джем, акація, вершкове печиво
Виробник:
Вага
250 г
Відгуки (0)
Написати відгук