Кава Арабiка(Моносорт) Колумбія Ла Фрагуа
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ми не знаємо, чому ферма, яка вирощує цю фермерську каву, називається «Кузня» (так перекладається “La Fragua” з іспанської), але вона робить чудову каву. Вона зростає на висотах між 1650 та 1800 метрами регіону Кундінамарка муніципалітету Ніло. Розмір зерна — Ексельсо (так зазвичай маркуються найбільші у розмірах). Період збирання врожаю: березень-червень, з другим малим за обсягом врожаєм на рік між жовтнем та листопадом. Сорти, які включаються до цієї ТМ, це кастільо, бурбон, гейша, коломбія та катурра. 75 га ферми виробляють близько 800-850 60-кг мішків на рік. Кава виходить з дуже вираженою кислотністю, середнім тілом, нотами тростинного цукру та карамболю (star fruit).
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.