Кава Арабiка(Моносорт) Колумбія Уіла
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Середнє обсмажування даної пропозиції кави, купити яку ви можете в Інтернет-магазині coffeestory.in.ua, найкраще розкриває її важке та щільне тіло з нотами кориці, невираженою кислинкою та малою гіркуватістю.
Висота зростання широка — між 1000 та 1900 метрами. Включає сорти катурра, тіпіка, кастільйо та коломбіа. Збирається кооперативом мікро-фермерів, які звозять продукцію на станцію обробки для митого способу очищення та подальшого сушіння під сонцем чи механічно. Збирання врожаю починається в грудні та закінчується в лютому, а на експорт кава готова з травня по серпень.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.