Коста-Ріка Серро Драгон
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Аромат: солодкий, вершковий, крем-брюле, суниця;
Букет: яблуко, жовта слива, брусниця, журавлина, зелений чай;
Післясмак: тривалий з нотами брусниці;
Тіло: легке, чайне.
У своєму регіоні станція обробки Palmichal, де проходить передпродажну підготовку ця кава, є певним економічним проривом, завдяки якому дрібні фермери мають унікальну можливість представити свій продукт в преміальному сегменті. Це велика станція і протягом сезону збору врожаю через неї проходять величезні обсяги кави. На її технологічній базі була запущена в роботу мікростанція. На ній кава проходить більш глибоку обробку і саме завдяки цьому може бути представлена в преміальному сегменті ринку.
Як відомо, найцінніший елемент кавового зерна - слиз, що обволікає його. І в процесі активного промивання вона може бути повністю змита. Така кава теж дуже смачна, але ось своєї особливої родзинки він позбавляється. Делікатна обробка і промивка зерна покликані вирішити цю проблему.
Мікростанція обробки готує каву до реалізації і залишає частину солодкої слизу на ягоді. Після цього зерна просушуються до рівня вологості близько 16%. Для цього вони поміщаються в механічну сушарку, де постійно зберігаються температура повітря 40 °С.
Сушка в таких умовах займає багато часу, приблизно від 7 до 10 днів. Але вона має масу переваг. В першу чергу вона ніяк не впливає на молекулярну і фізичну цілісність кавового зерна і до закінчення сушіння кожне зернятко зберігає свій первозданний вигляд. А, по-друге, смак і аромат теж повністю зберігаються, ви можете переконатися в цьому самі.