Кава Арабiка(Моносорт) Коста-Ріка Тарразу
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Костаріканська кава арабіка — це повнотіла кава зі складним смаком, в якому домінує гіркуватість, кислинка та насичений аромат. Вирощується в регіоні Тарразу на висотах між 1200 та 1800 м; включає сорти катуаї та катурра. Після збирання врожаю кава проходить мокру ферментацію та сушиться механічним способом, що дозволяє ягодам бути оптимально сухими вже після кількох днів, на відміну від природного сушіння, яке може тривати до 2 місяців.
У її ароматі найкраще виявляється абрикос серед загального букету тропічних фруктів. Збалансоване тіло. У цій каві небагато натуральної солодкості. Цю та інші пропозиції кави ви можете придбати в Інтернет-магазині coffeestory.in.ua.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.