Кава Арабiка(Моносорт) Мексика Чьяпас
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Мексиканський регіон Чіапас, наповнений тропічними джунглями та зеленими пагорбами, виробляє органічні зерна SHB EP (що розшифровується як кава в зернах, яка сортується за європейськими вимогами й росте на висотах 1350 м та вище). У напої, що має середнє тіло, відчувається легкий смак горіхів, ледь вловимий аромат шоколаду, помірна солодкість та висока кислотність. Підходить під обсмажування всіх ступенів, але найкращими будуть від середнього до темного.
Росте затіненим способом, включає сорти бурбон, марагоджип, катурра та мундо ново в гористій місцевості, що зветься С’єрра Мадре де Чіапас.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.