Кава Арабiка(Моносорт) Перу Норандіно
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Зерна арабіки цієї пропозиції ростуть на висотах між 900 та 1700 метрами на глинистих мінеральних ґрунтах Перу, отримуючи ноти горіху, вершків, молочного шоколаду, фруктів, ванілі, вишні та високу солодкість. Чистий смак, повне тіло, тривалий післясмак.
Понад 250 фермерів об’єдналися в кооператив Норандіно у 1995 році, вирощуючи каву у різних регіонах цієї країни: Північ, Амазонас, Кахамарка, Сан-Мартін, Канчак, Койона та П’юра (сьогодні учасників понад 6000). Збирають вони врожай між травнем та вереснем місяцями. Після миття зерно сортів бурбон та тіпіка висушується під сонцем. Ці фермери використовують органічний підхід до землеробства.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.