Кава без кофеїну Колумбія Супремо Декаф (100% арабіка) купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Кава без кофеїну Колумбія Супремо Декаф (100% арабіка)

900 грн
900 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.


Колумбійська кава знайома багатьом поціновувачам та любима за те, що в ній виразно відчуваються ноти шоколаду, фруктів та ягід. Звичайно ж, мінливий смак сильно залежатиме від того, на якій плантації була вирощена сировина, як вона оброблялась перед тим як потрапити до вашої чашки, та від багатьох інших факторів. «Супремо» в назві найчастіше означає найкращі зерна, які зростають на висотах між 1300 та 1900 м, оброблювані класичним митим методом та які отримали мокру ферментацію, як найчастіше відбувається у цій країні. На експорт же відбираються лише найкращі, згідно з багатьма критеріями якості: без вад та цілі, які не плавають на поверхні після ферментації, певної величини, й тому подібне.

У нашому магазині ви можете купити каву без кофеїну з цієї країни, щоб насолодитися моносортами та блендами, які виготовляються в Колумбії. Купуючи колумбійську каву без кофеїну, ви можете зустріти тільки арабіку – в цю країну заборонено ввезення робусти, як й її культивація!

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Колумбия, регион Планадас, Толима
Склад
100 % арабика
Смак
шоколадно-карамельный
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (0)
Написати відгук