Кава без кофеїну Колумбія Супремо Декаф купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Кава без кофеїну Колумбія Супремо Декаф

800 грн
800 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (2 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (2 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Якщо ви націлені на каву, яка має приємний збалансований шоколадно-карамельний смак із легкими нотами фруктів, то вам неодмінно варто купити каву без кофеїну від виробника CoffeeUA. Аналогічно пропозиції від UABarista Coffee Roasters, яка знаходиться поруч у нашому онлайн каталозі декофеїнізованої кави, ви отримуєте відмінну колумбійську якість, отриману з зерен, які ростуть на висотах між 1300 та 1900 метрів над рівнем моря, в регіоні Планадас, Департамент Толіма. Митий спосіб обробки, а потім подальший дбайливий водний процес екстракції кофеїну, який не впливає негативно на здоров’я, дозволять вам насолоджуватися продуктом нарівні з кавою зі звичайним вмістом кофеїну.

У букеті смаків цього напою (залежно від поставки та низки інших факторів), ви можете відчути чорнослив, чорні та червоні ягоди, а також сухофрукти, які, будучи на других тонах, чудово підкреслюють основний шоколадний смак, формуючи тривалий й бархатний післясмак. Даний сорт чудово розкривається разом із солодкими десертами (але тільки бажано не фруктовими) й може питися вприкуску з шоколадом різних мастей.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Колумбия, регион Планадас, Толима
Склад
100 % арабика
Смак
шоколадно-карамельный
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (2)
Написати відгук