Кава без кофеїну Колумбія Супремо Декаф
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Якщо ви націлені на каву, яка має приємний збалансований шоколадно-карамельний смак із легкими нотами фруктів, то вам неодмінно варто купити каву без кофеїну від виробника CoffeeUA. Аналогічно пропозиції від UABarista Coffee Roasters, яка знаходиться поруч у нашому онлайн каталозі декофеїнізованої кави, ви отримуєте відмінну колумбійську якість, отриману з зерен, які ростуть на висотах між 1300 та 1900 метрів над рівнем моря, в регіоні Планадас, Департамент Толіма. Митий спосіб обробки, а потім подальший дбайливий водний процес екстракції кофеїну, який не впливає негативно на здоров’я, дозволять вам насолоджуватися продуктом нарівні з кавою зі звичайним вмістом кофеїну.
У букеті смаків цього напою (залежно від поставки та низки інших факторів), ви можете відчути чорнослив, чорні та червоні ягоди, а також сухофрукти, які, будучи на других тонах, чудово підкреслюють основний шоколадний смак, формуючи тривалий й бархатний післясмак. Даний сорт чудово розкривається разом із солодкими десертами (але тільки бажано не фруктовими) й може питися вприкуску з шоколадом різних мастей.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.