Кава Колумбія «Декаф» (без кофеїну)
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Колумбійська кава, з якої усувають кофеїн – це дуже смачно! Сучасні методики декафеїнізації не «вбивають» смак, а дозволяють йому залишатися практично на рівні з оригінальною кавою з кофеїном.
Щоб відчути тут бархатистий та м’який смак арабіки, яка зростає на висотах до 1900 метрів, ми рекомендуємо вам купити каву без кофеїну цієї торгової марки. Насичені шоколадні та горіхово-карамельні ноти не дадуть й думці прослизнути у вашій голові щодо того, що ця кава – без найбадьорішої її складової (хіба що ви зрозумієте це за відчуттями).
У цьому напої ви знайдете максимальну насиченість і міцність смаку, а повністю відсутня гіркота приємно доповнюється середньою кислинкою.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.