Кава без кофеїну Colombia Decaf
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Як щодо купити каву без кофеїну цієї торгової марки, щоб при насолоді нею вранці чи протягом дня відчувати приємне поєднання нот свіжої вершкової випічки, горіхів, червоного яблука та вівсяного печива? Середнє тіло напою залишається на губах та язику тривалим післясмаком, демонструючи яскраву насиченість, середню кислинку та в принципі майже відсутню гіркуватість.
Ця колумбійська кава походить з низки маленьких та мікро ферм, розташованих у гористій місцевості, на схилах та хребтах, звідки зерна звозяться на централізовану обробку на одну із станцій, розкиданих тут і там на висотах між 1300 та 1900 метрів над рівнем моря. Ця кава має оптимальну висоту зростання ягід для їх насичення тим самим солодким смаком, який ми всі цінуємо в колумбійській арабіці.
Ніжна та ароматна кава підходить під численні варіанти приготування. Декофеїнізований напій проходить натуральну обробку зелених ягід, у процесі чого позбавляється майже всього свого складу кофеїну (залишаючи лише до 0,1% цієї речовини за міжнародними нормативами для декаф напоїв).
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.