Фермерська кава Колумбія Ла Прадера
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Якщо ви шукаєте, яку б купити фермерську каву, то ми вам, безсумнівно, можемо порадити десятки варіантів. Однак можна почати своє знайомство з Колумбія Ла Прадера – яскравої за смаком кави, яка поєднує нектарин, червоні ягоди, вермут, темний шоколад та ефемерні нотки лічі – просто тому що вона гарна.
Зростання цієї катурри відбувається на висотах від 1700 до 1800 м над рівнем моря, а оцінка органолептики – 87 балів. Обробка відбувається на фермі Ла Прадера регіону Ель Аградо департаменту Уїла південно-західної частини Колумбії. Даний департамент добре відомий серед кавоманів за відмінну каву та багато сімейних ферм, які тут працюють у 2-3-4 поколінні. Підходящий для кави клімат – прохолодний та мрячний дощем – тут забезпечується близькістю Східних та Центральних Анд. Конкретно Ла Прадера – це фермери у 3-му поколінні, які володіють ще п’ятьома фермами округи. Зібрані ягоди обробляють сухим, мокрим та експериментальними методами, завдяки чому світ бачить з плином років каву, серед яких сорт Колумбія Ла Прадера, як нам бачиться, ще далеко не є межею якості та ексклюзивності порівняно з майбутніми лотами.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.