Фермерська кава Колумбія Ла Прадера купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Фермерська кава Колумбія Ла Прадера

990 грн
990 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (12 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (12 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Якщо ви шукаєте, яку б купити фермерську каву, то ми вам, безсумнівно, можемо порадити десятки варіантів. Однак можна почати своє знайомство з Колумбія Ла Прадера – яскравої за смаком кави, яка поєднує нектарин, червоні ягоди, вермут, темний шоколад та ефемерні нотки лічі – просто тому що вона гарна.

Зростання цієї катурри відбувається на висотах від 1700 до 1800 м над рівнем моря, а оцінка органолептики – 87 балів. Обробка відбувається на фермі Ла Прадера регіону Ель Аградо департаменту Уїла південно-західної частини Колумбії. Даний департамент добре відомий серед кавоманів за відмінну каву та багато сімейних ферм, які тут працюють у 2-3-4 поколінні. Підходящий для кави клімат – прохолодний та мрячний дощем – тут забезпечується близькістю Східних та Центральних Анд. Конкретно Ла Прадера – це фермери у 3-му поколінні, які володіють ще п’ятьома фермами округи. Зібрані ягоди обробляють сухим, мокрим та експериментальними методами, завдяки чому світ бачить з плином років каву, серед яких сорт Колумбія Ла Прадера, як нам бачиться, ще далеко не є межею якості та ексклюзивності порівняно з майбутніми лотами.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (фильтр)
Страна происхождения
Колумбія
Склад
100 % Арабика
Смак
Легкий и яркий кофе с нотами апельсина, цветов и желтого яблока.
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (12)
Написати відгук