кава органічна Кенія Мутека Мутуаїні АВ купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

кава органічна Кенія Мутека Мутуаїні АВ

1 200 грн
1 200 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Горчинка
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Соковитий, ягідний смак з інтенсивною іскристою кислотністю. Нагадує ягідний чай з шипшиною і гібіскусом.

Митая органічна Арабіка вирощується на високогір'ї на 1,8 тис.м над рівнем моря в центральній частині Кенії - в Ньєрі. Кооператив розташувався на схилі Кенії недалеко від Кіріньягі. Обидва регіони славляться на весь світ виробництвом кави з інтенсивною, складною і насиченою смаковою гамою. Ферми тут, в основному, всі невеликі. Приватні господарства об'єднуються в єдиний кооператив-Мутека. Кожен фермер поставляє свою каву на станцію обробки зерен - Мутуаіні.

Перед тим як ягоди будуть запущені у виробництво, фермери їх вручну перебирають, позбавляючись від нестиглих або перестиглих плодів. Після цього кава відправляється на очищення шкірки і м'якоті. Для цього використовується дисковий депульпатор.

Вся продукція розділяється на 3 групи, в залежності від ступеня щільності зерен. Перший і другий клас відправляють на подальшу ферментацію, а третій - каву низької якості - реалізують на внутрішньому ринку.

Ферментування зерен триває від 16 год до доби. Після цього їх миють і відправляють на повторне сортування за ступенем щільності. Потім необхідно замочити каву у воді на 16-18 год для завершення процесу ферментування.

Далі слід просушування зерен на сонці протягом 21 доби. Після заходу сонця, як і опівдні, їх накривають тканиною.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
светлая (фильтр)
Склад
100% арабика
Смак
Яскравий, соковитий, ягідний
Страна производитель
Кенія
Виробник:
Вага
250 г
Відгуки (0)
Написати відгук