кава органічна Кенія Мутека Мутуаїні АВ
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Соковитий, ягідний смак з інтенсивною іскристою кислотністю. Нагадує ягідний чай з шипшиною і гібіскусом.
Митая органічна Арабіка вирощується на високогір'ї на 1,8 тис.м над рівнем моря в центральній частині Кенії - в Ньєрі. Кооператив розташувався на схилі Кенії недалеко від Кіріньягі. Обидва регіони славляться на весь світ виробництвом кави з інтенсивною, складною і насиченою смаковою гамою. Ферми тут, в основному, всі невеликі. Приватні господарства об'єднуються в єдиний кооператив-Мутека. Кожен фермер поставляє свою каву на станцію обробки зерен - Мутуаіні.
Перед тим як ягоди будуть запущені у виробництво, фермери їх вручну перебирають, позбавляючись від нестиглих або перестиглих плодів. Після цього кава відправляється на очищення шкірки і м'якоті. Для цього використовується дисковий депульпатор.
Вся продукція розділяється на 3 групи, в залежності від ступеня щільності зерен. Перший і другий клас відправляють на подальшу ферментацію, а третій - каву низької якості - реалізують на внутрішньому ринку.
Ферментування зерен триває від 16 год до доби. Після цього їх миють і відправляють на повторне сортування за ступенем щільності. Потім необхідно замочити каву у воді на 16-18 год для завершення процесу ферментування.
Далі слід просушування зерен на сонці протягом 21 доби. Після заходу сонця, як і опівдні, їх накривають тканиною.