Кава в зернах Starbucks COLOMBIA NARINO
Добре збалансована кава з яскравим соковитим смаком та трав'яними нотками.
Вперше цей вид кави з'явився у виробництві Starbucks в 1990 р.
Кава Colombia Nariňo вирощують в провінції Наріньо (Nariño). Плантації розкинулися тут на висоті 2300 м над рівнем моря. Це гірська важкопрохідна місцевість, де присутні діючі вулкани. Краса дикої природи заворожує. На такій висоті вдається вирощувати каву завдяки теплому повітрю. Він накопичується в каньйонах, а вночі піднімається до вершин гір, створюючи ідеальні умови. У денний час доби температура тут варіюється від 18 °С до 24 °С.у той же час грунт, просочена речовинами вулканічного походження, дуже збагачена і передає особливий смак рослинам.
Кавовий Регіон Наріньо знаходиться близько від екватора, завдяки своєму розташуванню сонячні промені проникають до дерев з усіх боків, і кожна гілочка отримує необхідну енергію і світло.
Кава Colombia Nariño щорічно займає почесні місця на міжнародних конкурсах!