кава органічна Ефіопія Арсосала
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Легка кава з нотами абрикоса, смаком лайму і квіткового меду. Міра обжарювання
Ростер для обжарювання: Loring S15 Falcon
Спосіб обробки: митий
Різновид: місцеві різновиди
Регіон: Кочере
Висота зростання: 2100 м
Оцінка Q- грейдера: 87
Арсосала - станція митої обробки, заснована в 2015 році, яка нині працює з близько 1200 дрібними фермерами у вореде Урга в регіоні Гуджи.
За словами менеджера станції, велика частина кави, що поставляється на фабрику - типова. Для виробництва митої кави, ягоди на станції обробки перебираються і депульпуються того ж дня, потім ферментуються впродовж ночі у ферментативних танках без води, промиваються і занурюються у воду для другого етапу ферментації під водою ще на добу. Потім їх знову миють. Загальний час ферментації складає 48-72 години. Потім каву відправляють на сушку на 9-12 днів.
Це класична впізнанна Ефіопія митої обробки, легка і квіткова.
Про спосіб приготування і зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами - в турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровері або просто в чашці.
Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 градусів, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче - 18 градусів, в щільно закритій упаковці, не витягаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу свіжість кави випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.