кава органічна Ефіопія Арсосала купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

кава органічна Ефіопія Арсосала

1 200 грн
1 200 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (10 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (10 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Легка кава з нотами абрикоса, смаком лайму і квіткового меду. Міра обжарювання

Ростер для обжарювання: Loring S15 Falcon
Спосіб обробки: митий
Різновид: місцеві різновиди
Регіон: Кочере
Висота зростання: 2100 м
Оцінка Q- грейдера: 87

Арсосала - станція митої обробки, заснована в 2015 році, яка нині працює з близько 1200 дрібними фермерами у вореде Урга в регіоні Гуджи.


За словами менеджера станції, велика частина кави, що поставляється на фабрику - типова. Для виробництва митої кави, ягоди на станції обробки перебираються і депульпуються того ж дня, потім ферментуються впродовж ночі у ферментативних танках без води, промиваються і занурюються у воду для другого етапу ферментації під водою ще на добу. Потім їх знову миють. Загальний час ферментації складає 48-72 години. Потім каву відправляють на сушку на 9-12 днів.


Це класична впізнанна Ефіопія митої обробки, легка і квіткова.

Про спосіб приготування і зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами - в турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровері або просто в чашці.

Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 градусів, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче - 18 градусів, в щільно закритій упаковці, не витягаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу свіжість кави випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Міцність
Тип упаковки
Країна походження
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Склад
Підходить для
для кофемашин
Смак
лайма и цветочного мёда. Легкий кофе с нотами абрикоса
Вага
500 г 250 г 1000 г
Бренд
ТМ «Coffee-Story»
Призначення
Виробник:
Відгуки (10)
Написати відгук