безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

кава органічна Колумбія Ла Кабана

В наявності
800 грн
В наявності
800 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (11 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (11 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насиченість
Гірчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави

Яскрава кава із смаком ананаса, полуниці і темного рому. Міра обжарювання 

Ростер для обжарювання: Probat UG - 22
Спосіб обробки : натуральний експериментальний
Регіон: Уіла
Різновид: колумбія
Висота зростання : 1600 м
Урожай: 2020
Оцінка Q- грейдера : 88

Цей лот виростили на фермі Ла Кабана, що розташувалася в департаменті Уіла. Ферма займає 20 гектар і володіє їй сім'я Перес на чолі з Жилберто Пересом. Цікаво, що 6 з 20 гектар займає ліс, в якому протікають джерела, що забезпечують водою жителів Эль-Аградо.

Управляє фермою Данило Перес - представник третього покоління їх сім'ї, а тому з самого дитинства він знайомий з кавою і працює з ним. Всього в його управлінні п'ять ферм і станція обробки, де він впроваджує новий підхід до вирощування і обробки кавою.

Все розпочалося з того, що 7 років тому він хотів відкрити туристичний будинок на одній зі своїх ферм, але не говорив по-англійськи, тому вирішив поїхати в Австралію. Там він працював бариста в спешелти кав'ярні, відкрив для себе каву з іншого боку, надихнувся цим і склав іспити на Q- грейдера.

Познайомившись з обсмажувальниками і виробниками з різних країн, він виявив нові методи обробки, які сильно відрізнялися від того, що раніше робила його сім'я. Також він відкрив для себе нові різновиди кави і виявив, що єдиний спосіб добитися стійкого виробництва якісної кави - чесні і відкриті стосунки між фермерами, імпортерами і обсмажувальниками.

Після цього він змінив підхід до якості на своїх фермах, почав вирощувати нові різновиди і впровадив нові способи обробки кавою. Він почав експериментувати з анаеробною ферментацією і виявив, що кава натуральної обробки може бути дуже чистою за смаком і здатний здивувати.

Ця кава різновиду Колумбії. Ягоди збирали вручну і обробили на станції в місті Гарсон - в півгодини їзди від Эль-Аградо. Кава обробила натуральним способом, що досі вважається нетиповим для Колумбії, при цьому включили етап ферментації перед сушкою, яка тривала 120 годин.

За рахунок обробки вийшов дивовижний лот з яскравою кислотністю, гладким тілом і алкогольними нотами, що доповнюють смак і роблять його більше фруктовим.

Про спосіб приготування і зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами - в турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер або просто в чашці. Детальніше про різні способи приготування читайте в наших статтях.

Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 °З, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче - 18 °З, в щільно закритій упаковці, не витягаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу свіжість кави випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каві бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Вага
250 г
Обжарювання
средняя (фильтр)
Країна походження
Склад
Тип упаковки
Смак
клубники и темного рома Яркий кофе со вкусом ананаса
Підходить для
для кофемашин
Міцність
Призначення
Бренд
ТМ «Coffee-Story»
Виробник:
Відгуки (11)
Написати відгук