Елітна кава Колумбія Гейша Гутьеррес
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Легка і яскрава кава з нотами лимона, жасмину, меду і жовтого яблука. Міра обжарювання : фільтр (57 за шкалою ColorTrack).
Ростер для обжарювання: Giesen WPG1
Спосіб обробки: хани
Регіон: Толима
Висота зростання: 1850-2000 м
Різновид: гейша
Оцінка Q- грейдера : 88,5
Ця кава виробляється в регіоні Толіма, Колумбія. Справжній власник ферми Монтеверде, Джилдардо Гутьєррес, є онуком її засновника. Щоб домогтися на своїй фермі виробництва тільки спешелті кави, Гутьєррес перепробував безліч експериментальних обробок культури і способів догляду за деревами, а також розглядав велику кількість сортів.
Більш того, Джилдардо Гутьєррес є професійним каппером: 8 останніх років він знаходиться в пошуках незвичайних лотів кави і розвиває ферму тільки з цією метою. Фермер заразився цією ідеєю після поїздки на ферму Ла Есмеральда, яка знаходиться в Панамі.
Сім'я Гутьєррес володіє фермою протягом більше 70 років. На сьогоднішній день це вже її третє покоління. Ферма розташовується неподалік від містечка Лас Мерседес і належить муніципалітету Ріобланко, Толіма.
На даний момент Монтеверде являє собою 14 гектарів землі, на якій вирощуються такі різновиди кави, як:
- гейша;
- табі;
- мокку;
- вуш вуш;
- бурбон.
Крім великої різноманітності сортів кави, Джилардо вирощує на своїй фермі апельсини, мандарини, авокадо і лайм. Фермер щиро вірить у можливість екологічно чистого виробництва кави.
Лот Колумбія Гейша Гутьєррес оброблений способом Хані. Для отримання більш яскравої, насиченої кави в процес обробки були впроваджені додаткові етапи ферментації:
- ферментація ягід перед депульпацією протягом півтори доби.
- ферментація ягід після депульпації протягом 12 годин.
По завершенні ферментації зерна сушать в теплиці до тих пір, поки рівень вологості в них не досягне 15%. Потім каву досушують в силосі до досягнення 11% вологості.
Рекомендації по приготуванню
На наш погляд, цю каву можна готувати різними способами:
- заварювати в чашці;
- варити в турці / френч-пресі/крапельної кавоварці;
- методом пуровер.
Ми також рекомендуємо зберігати зерна при температурі, що не перевищує 25°С, і не нижче -18°С, в місцях, куди не потрапляє пряме світло і тепло. Щоб уникнути проникнення в упаковку повітря, найкраще тримати каву в темному кухонному шафі в щільно закритому вакуумі.
Не слід молоти зерна з запасом. Робіть це в необхідних кількостях безпосередньо перед приготуванням напою, інакше свіжість кави миттєво випарується.