Елітна кава Колумбія Гейша Ла Негрита купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Елітна кава Колумбія Гейша Ла Негрита

10 000 грн
10 000 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (8 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (8 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Яскрава кава із смаком папайї, полуниці і жасмину. 

Ростер для обжарювання: Giesen WPG1
Спосіб обробки: митий експериментальний
Регіон: Толима
Висота зростання : 1800-2300 м
Різновид: гейша
Урожай: 2022
Оцінка Q- грейдера : 90

Кава-це особливий напій, але найчастіше те, що вам можуть запропонувати в звичайних магазинах, не має до нього ніякого відношення. Однак елітна кава "Колумбія Гейша Ла Негріта" є приємним винятком. Її вирощують на фермі «Ла Негріта», а виробництво здійснюється в суворій відповідності з оригінальною технологією. Навіть обсмажування кави відбувається вручну, а займається цим фахівець, який отримав премію «Кращий обжарщик 2020 року».

Історія створення ферми

Власник ферми - Маурісіо Шатта. Це неймовірно цікава людина, весь свій час присвячує вирощуванню і обробці кави. Він готовий поділитися всіма секретами з кожним і особливо з тими, хто може оцінити вишуканий смак цього напою по достоїнству. Це людина змогла побудувати запаморочливу кар'єру в медицині, він працював лікарем-онкологом і встиг врятувати безліч життів. А тепер змінив на 180 ° сферу діяльності, але як і раніше ставиться до своєї роботи більшою мірою як вчений, а не тільки як фермер і бізнесмен. Крім контролю якості і пошуку нових ділових партнерів, він намагається зробити кожен етап виробництва максимально безпечним для кінцевого продукту.

Власник Ла Негріти — Маурісіо Шатта

Однак фермером Маурісіо став не відразу. І почав свою кар'єру в сфері виробництва кави з відкриття мережі кафе. Але пізніше йому захотілося контролювати весь процес від початку і до кінця. І він приступив до пошуків ферми з відповідним терруаром для вирощування кави. І в 2012 році він купив Ла Негріта і почав свою кар'єру в якості фермера.

Ферма знаходиться в Департаменті Толіма на висоті 1800-2300 метрів вище рівня моря. Це по своєму унікальне місце, яке ідеально підходить для вирощування кави. Дощі тут йдуть протягом усього року, навіть коли в інших районах бувають посухи. Висока вологість і постійні дощі є природним захистом кави від заморозків. Температура повітря в цій місцевості може змінюватися протягом доби від 30 до 0 °С.але і без таких екстремальних змін температури виростити хороший кави не вийде. Адже саме вони сприяють утворенню цукру в ягодах кави. Але для власника ферми важливо не тільки отримати багатий урожай, а й зберегти місцеву екосистему. Тому кава займає тільки 15% від всієї площі ферми. Територія дуже красива, тут протікає 14 джерел води і є кілька водоспадів.

Ферма Ла Негріта знаходиться в Департаменті Толіма

Загальна площа ферми 200 гектарів, на яких місця вистачає і унікальній місцевій природі, і великій плантації кави. Всього росте 80 тисяч кавових дерев різних сортів. Це червона і жовта гейша, червоний і Жовтий бурбон, червоний і жовтий марагоджип, мокко і лауріна. Справжні цінителі кави точно оцінять таку різноманітність.

Але і цього для Маурісіо виявилося недостатньо. І він не перестає експериментувати з сортами кави. Тому практично кожен лот по-своєму унікальний. Протягом року приблизно 150 нових видів кави відправляється в продаж завдяки праці і фантазії господаря ферми. В середньому лоти з ферми Ла Негріта набирають від 88 до 90 балів. Це дуже високий показник як в Колумбії, так і в усьому світі. Любителі кави викуповують весь урожай ще до його збору.

Ще один секрет успіху Маурісіо - це його перфекціонізм і бажання зробити ще краще. Не тільки врожайність і різноманітність сортів привертають його увагу, але і підхід до вибору добрива. Живильні суміші вибирають тільки після аналізу стану грунту і листя. У 2018 році ферма на офіційному рівні отримала право вважатися органічною, і тепер її удобрюють не менше 8 разів на рік, використовуючи тільки повністю безпечне добриво. Також величезним плюсом можна вважати наявність джерел води на фермі. Це дозволяє підвищити якість продукту і в той же час знизити витрати на неї.

Секрет успіху Маурісіо-це його перфекціонізм і бажання зробити ще краще

Клімат і умови на фермі в цілому дозволяють знімати урожай два рази на рік. Але все не настільки однозначно, так як деякі дерева дають урожай протягом усього року. І на одному дереві цілком реально побачити квіти і плоди. Зрозуміти ступінь дозрівання ягоди неозброєним оком складно, тому господар ферми використовує аналіз на вміст цукру за шкалою БРІКС. Тільки після цього робітники збирають плоди, промивають і сортують. Сортування проводиться вручну на білих столах, так простіше помітити невідповідні за якістю ягоди. Працівники працюють в рукавичках.

Елітна кава «Колумбія Гейша Ла Негріта»

Представлений лот-ексклюзивний продукт, оброблений відповідно до експериментальної технології. На початку каву обробляють в анаеробної мацерації. Для стимуляції ферментації при цьому використовують дріжджі. Після цього продукт депульпується і знову обробляється в анаеробному середовищі. Сприяє поліпшенню смаку кави використання натуральних кислот в процесі підготовки продукту. Потім каву поміщають в спеціальне приміщення на сушку. Зерна викладають на перфоровані столи і тримають в повній темряві. Так як додаткові джерела тепла відсутні і продукт сушиться за рахунок природного конвекційного теплообміну, цей процес вимагає багато часу. В середньому не менше 4 тижнів. Періодично каву перемішують і перебирають вручну. Після того як рівень вологості зерен досягає 20%, його можна піддати механічній сушці, де він буде знижений до 11%.

Приготувати цю каву можна будь-якими способами. Спробуйте їх всі, так ви зможете знайти ідеальний для себе варіант приготування. Оптимальні умови зберігання зернової кави при температурі близько 25°С, при цьому до продукту повинен бути обмежений доступ повітря, тепла і світла. При необхідності можна зберігати каву в морозилці при температурі не нижче -18 °С.витягувати його при цьому рекомендується як мінімум 1 раз в 2 місяці.

Способи приготування
Специфікація
Тип упаковки
Країна походження
Колумбія
Обжарювання
светлая (фильтр)
Склад
Підходить для
для кофемашин
Смак
клубника и жасмин Во вкусе папайя
Вага
250 г 1000 г
Бренд
ТМ «Coffee-Story»
Міцність
Призначення
Виробник:
Відгуки (8)
Написати відгук