Кава з бочки Колумбія Ла Віргінія
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Як і інша відома кава ТМ Ла Флорида, зерна Колумбія Ла Віргінія виробляються в південно-східному регіоні Х'юла в Колумбії (поруч із містом Тіман'я). Кава вирощується за цілорічної температури 15-26 °С на висотах між 1700 і 1900 м над рівнем моря.
Різновиди зерна катурра, жовтий бурбон, рожевий бурбон, Гейша та пакамара вирощують фермером на ім'я Монсальве Ботерра, який працює кавовим фермером другого покоління. З 2012 року ним виробляється спешелті кави, а починаючи з 2014, він експериментує з опціями обробки та ферментації, щоб отримувати різну, але завжди незмінно високу якість. Так, від більшості кави на цій сторінці кави в бочці з-під коньяку 12-річної витримки, її відрізняє суха (а не мокра) ферментація, яку він робить протягом 50-180 годин. Після цього зерна миються та укладаються сушитися під сонцем.
Залежно від партії, різновиду зерна та варіації способу обробки, зерна Ла Віргінія виходять з нотками Сичуанського чаю, чорного чаю, персика, пасіонфруту, ананасу, дині та загального смаку цитрусових. Висушування з підйомом від землі дозволяє отримати найкращий продукт (порівняно з сушінням на землі, як роблять багато фермерів у світі), скоротити швидкість висихання та знизити втрати від грибка, цвілі, комах.
Витримування зерен у бочці, що виконується нами в бочках з-під коньяку, дозволяє надати зернам нотки, які їм не характерні або посилити ті ноти, які містяться в конкретній партії кави Ла Віргінія, яку ми отримуємо. Цими варіантами можуть бути родзинки, какао, карамель, шкіра, лакриця, кориця, мигдаль, чорний або червоний перець, персик або такий складний аромат як рансіо. Останній характеризується землістістю і може включати гриби, дим багаття, старе дерево, дуб, мускатний горіх та сандал.