Classic Crema (30% Арабіка, 70% Робуста)
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Зустрічайте дуже міцну каву в зернах, яка складається на 70% з робусти та лише на 30% з арабіки. До неї входять зерна поточних поставок на складі компанії-обсмажувача, які підбираються під створення збалансованого аромату гіркого шоколаду, нижче середньої гіркуватості та довго не спадаючої піни. Класичними нотами, які виявляються в даному напої, є горіхи, деревина і чорний хліб, які припадуть до смаку тим, хто «стоїть горою» за класику.
Тим же, хто хоче ефективно перестати «клювати носом» на черговій дуже «цікавій» робочій нараді, але зробити це з додаванням молока, щоб смак не був «прям, ух», сподобається робити на основі еспресо з Classic Crema щось більш молочне та ніжне, що поєднується з топінгами й цукром.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.