Кава купаж (Арабiкi/Робусти) Classic Crema (30% Арабіка, 70% Робуста) купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Кава купаж (Арабiкi/Робусти) Classic Crema (30% Арабіка, 70% Робуста)

600 грн
600 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (5 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (5 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Зустрічайте дуже міцну каву в зернах, яка складається на 70% з робусти та лише на 30% з арабіки. До неї входять зерна поточних поставок на складі компанії-обсмажувача, які підбираються під створення збалансованого аромату гіркого шоколаду, нижче середньої гіркуватості та довго не спадаючої піни. Класичними нотами, які виявляються в даному напої, є горіхи, деревина і чорний хліб, які припадуть до смаку тим, хто «стоїть горою» за класику.

Тим же, хто хоче ефективно перестати «клювати носом» на черговій дуже «цікавій» робочій нараді, але зробити це з додаванням молока, щоб смак не був «прям, ух», сподобається робити на основі еспресо з Classic Crema щось більш молочне та ніжне, що поєднується з топінгами й цукром.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Склад
30% Арабика 70 % Робуста
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (5)
Написати відгук