Кава купаж (Арабiкi/Робусти) Zames Savor
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Дана пропозиція кави в зернах підходить для тих кафе, ресторанів, точок кави на колесах та інших мікро-міні-макро підприємств громадського харчування та кавопостачання, які, в першу чергу, женуться за найкращою ціною, а в другу чергу, за стабільною якістю, наближеною до високої.
“Savor” у назві даної пропозиції означає, що ця 80/20 суміш з арабіки та робусти підходить для створення смачних напоїв на основі еспресо, де кавова насиченість та супутнє пробудження повинні стимулювати людей забігати на чашечку-іншу кави саме до вас, а не до конкурента через 50 метрів, тому що саме у ваших напоях з такою ж привабливою ціною відчувається якесь додаткове багатство смаку.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.