кава органічна Ява Фрінса Хані купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

кава органічна Ява Фрінса Хані

800 грн 850 грн
Акция
800 грн 850 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Горчинка
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Добре збалансована солодка органічна кава з горіховими нотами в букеті.

Фрінса - кавовий центр, який належить подружній парі Вілдана і Атек. Вони почали сімейний бізнес у 2010 році. Перший же проект виявився вдалим. Плантації займають площу в 105 Га і розташовуються на території Західної Яви в Сунді.

У центрі є станція для миття кави, обладнання для обробки зерен сухим способом, кімнати для провітрювання і висушування зібраних ягід. Плантації і складські приміщення розташовані на підвищенні 1,3-1,4 тис.м над рівнем моря.

Власники ретельно контролюють кожен етап вирощування і обробки кави, піклуються про те, щоб одержуваний органічний продукт відповідав найсуворішим стандартам якості.

Один з вироблених тут сортів кави-Сигарар Утанг. Індонезійські фермери отримали його шляхом схрещування Тимора і Бурбона для спрощення процесу вирощування дерев. Сорт є стійким до безлічі захворювань, відрізняється підвищеними показниками врожайності. Такі характеристики особливо цінні в жаркому і вологому індонезійському кліматі.

Вся продукція розділяється на кілька лотів. Вид кави залежить від ферми, на якій були вирощені зерна, і від того, коли був зібраний урожай. Ягоди закуповуються у місцевих перевірених фермерів. Довколишні ферми випускають каву під брендом Frinsa Collective.

Зерна проходять обробку методом вет-халл. Це дуже популярний спосіб в Індонезії, що обумовлено особливостями місцевого клімату. Він передбачає промивку зерен водою, а також Хані-механічне миття, після якого на оболонці залишається мінімальна кількість клейковини. Під час просушування зерен вони вбирають весь цукор. Але цей процес не доводять до кінця. Для позбавлення від клейковини на проміжному етапі кави додатково промивають. Після цього зерна досушуються протягом 2-3 днів на сонячному світлі в пергаменті. Потім їх відлущують шляхом хайлінгу, поки вони ще вологі і м'які.

Способи приготування
Специфікація
Тип упаковки
Країна походження
Ява
Обжарювання
светлая (фильтр)
Склад
Підходить для
для кофемашин
Смак
козинак із кунжуту Лісовий горіх щільний Солодкий
Вага
250 г
Бренд
ТМ «Coffee-Story»
Міцність
Призначення
Виробник:
Відгуки (0)
Написати відгук