кава органічна Колумбія Гейша Монтеверде купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

кава органічна Колумбія Гейша Монтеверде

650 грн
650 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Горчинка
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Органічна кава з неперевершеним фруктовим ароматом і яскравим, легким смаком. Шоколадні ноти переплітаються з персиковими тонами, відтінками манго і малини.

Монтеверде - відома на весь світ колумбійська ферма, яка виробляє високоякісну органічну каву. Він регулярно допомагає бариста брати участь і перемагати в чемпіонатах з приготування кави і кавових напоїв. Найвідоміші компанії з обсмажування зерен вибирають саме цього виробника.

Ферма розташувалася в регіоні Толіма в мальовничому місці поблизу до Тихого океану. Високогірна територія (1,85 тис. м над рівнем моря) займає 15 Га. володіє їй досвідчений фермер Жилардо Гутьєррес, який любить експериментувати з новими сортами і сучасними технологіями. Тут вирощуються мокка, гейша, вуш-вуш та ін власник живе на фермі зі своєю сім'єю. Він самостійно контролює кожен етап вирощування і обробки ягід. Бізнес дістався йому у спадок. Батьки Жілардо заснували плантацію близько 70 років тому.

Для виготовлення кави використовуються ягоди дерева сорту Гейша, які проходять натуральну обробку. Процес ферментації займає близько 60 ч.кожен етап ретельно контролюється. Завершальний крок обробки-висушування зерен в теплицях з прозорими пластиковими дахами. Завдяки цьому, всередині приміщення підтримується стабільна температура і циркуляція повітря.

Як готувати і зберігати Гейшу Монтеверде

Для приготування напою з цієї кави краще використовувати альтернативні способи: турку, френч-прес, крапельну кавоварку, пуровер або заварювання в чашці за стандартною технологією, рекомендованої для кожного варіанту.

Зерна повинні зберігатися в темному, прохолодному місці до +25оС в щільно закритій ємності без доступу до кисню. Інший варіант-зберігання в морозильній камері при температурі не нижче-18оС не довше 2 місяців. Зерна не можна розморожувати і розкривати упаковку, щоб не допустити утворення конденсату.

Після того як зерна перемелені, інтенсивність смаку і аромату починає випаровуватися протягом декількох хвилин, тому рекомендується варити напій відразу після помелу.

Кава упакована в пакети по 100 г.замовлення товару можливе тільки за передоплатою. Оплачена продукція обміну та поверненню не підлягає.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
светлая (фильтр)
Страна происхождения
Колумбія
Склад
100% арабика
Смак
Легка та яскрава кава зі смаком манго, персика, малини та какао
Виробник:
Вага
250 г
Відгуки (0)
Написати відгук