кава органічна Сальвадор Дон Мануель
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Органічна кава з щільною текстурою і складним, насиченим смаком (червоне яблуко, родзинки, тростинний цукор).
Власник плантації, де вирощується кава, - Дон Мануель - брат іншого успішного фермера Дона Хаїме. Його продукція користується широким попитом і має світову популярність.
Імпортер товару - Колібрі кава - компанія, що займає реалізацією органічної продукції. Вперше вона стала продавати зерна Дона Хаїме в 2020 р.на аукціоні Cup of Excellence. Цього року Хаїмі вдалося реалізувати свіжий урожай на московському ринку. Для цього він відправив першу партію якісної продукції через Посольство Сальвадору. Тоді ж він запропонував на пробу каву, вирощувану його братом-Мануелем.
Обидві ферми (Хаїме і Мануеля) розташовані на гористій місцевості в Сан Ігнасіо на 1,5-1,6 тис.м над рівнем моря. На плантації Мануеля ростуть такі сорти, як Гейша, Пакас, Пакамара, SL та ін.Для обробки врожаю застосовується метод Хані без використання води або натуральний спосіб. Кава висушується в затіненому місці протягом тривалого часу. В результаті такого процесу утворюється легкий алкогольний присмак. Особливо це цінується споживачами японського та американського ринків.
Як готувати і зберігати каву Дон Мануель
Для приготування напою рекомендується використовувати професійні та автоматичні кавомашини.
Для правильного налаштування професійної машини необхідно встановити подвійний коефіцієнт, щоб з кожного грама меленої кави вийшло 2 грами напою. Температура при варінні повинна бути 93-94ос. Оптимальний протоку - 24-30 с.з настройками можна експериментувати, в залежності від того, який результат потрібно отримати. Наприклад, почати можна з 17 г меленої кави і 25 С.на виході вийде 34 г свіжозвареної кави. Після цього можна коригувати час і пропорції, експериментуючи з рецептурою і смаковим балансом без змін в помелі. Якщо використовується професійна кавомолка, для поновлення помелу необхідно обнулити лічильник.
У процесі приготування напою необхідно враховувати послідовність вилучення смаку з зерен:
- кислотний,
- солодкий,
- гіркий.
Чим коротше програма приготування, тим кислотніше буде напій, чим довше - тим в ньому буде більше гіркоти.
Перед тим як варити Еспресо краще вивчити всі нюанси цього тонкого процесу, а так само, як управляти смакоароматичними характеристиками кави.
Для збереження всіх властивостей кавових зерен рекомендується зберігати їх в темному прохолодному місці до +25оС без доступу до кисню, або використовувати морозильну камеру з температурним режимом до-18оС не довше 2 місяців. Важливо не допускати утворення вологості і скупчення конденсату. Для цього не можна розкривати і розморожувати упаковку.
Для отримання ароматного напою з насиченим смаком необхідно приступати до варіння відразу після помелу, тому що свіжість зерен швидко випаровується.