кава органічна Сальвадор Дон Мануель купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

кава органічна Сальвадор Дон Мануель

650 грн
650 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Горчинка
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Органічна кава з щільною текстурою і складним, насиченим смаком (червоне яблуко, родзинки, тростинний цукор).

Власник плантації, де вирощується кава, - Дон Мануель - брат іншого успішного фермера Дона Хаїме. Його продукція користується широким попитом і має світову популярність.

Імпортер товару - Колібрі кава - компанія, що займає реалізацією органічної продукції. Вперше вона стала продавати зерна Дона Хаїме в 2020 р.на аукціоні Cup of Excellence. Цього року Хаїмі вдалося реалізувати свіжий урожай на московському ринку. Для цього він відправив першу партію якісної продукції через Посольство Сальвадору. Тоді ж він запропонував на пробу каву, вирощувану його братом-Мануелем.

Обидві ферми (Хаїме і Мануеля) розташовані на гористій місцевості в Сан Ігнасіо на 1,5-1,6 тис.м над рівнем моря. На плантації Мануеля ростуть такі сорти, як Гейша, Пакас, Пакамара, SL та ін.Для обробки врожаю застосовується метод Хані без використання води або натуральний спосіб. Кава висушується в затіненому місці протягом тривалого часу. В результаті такого процесу утворюється легкий алкогольний присмак. Особливо це цінується споживачами японського та американського ринків.

Як готувати і зберігати каву Дон Мануель

Для приготування напою рекомендується використовувати професійні та автоматичні кавомашини.

Для правильного налаштування професійної машини необхідно встановити подвійний коефіцієнт, щоб з кожного грама меленої кави вийшло 2 грами напою. Температура при варінні повинна бути 93-94ос. Оптимальний протоку - 24-30 с.з настройками можна експериментувати, в залежності від того, який результат потрібно отримати. Наприклад, почати можна з 17 г меленої кави і 25 С.на виході вийде 34 г свіжозвареної кави. Після цього можна коригувати час і пропорції, експериментуючи з рецептурою і смаковим балансом без змін в помелі. Якщо використовується професійна кавомолка, для поновлення помелу необхідно обнулити лічильник.

У процесі приготування напою необхідно враховувати послідовність вилучення смаку з зерен:

  • кислотний,
  • солодкий,
  • гіркий.

Чим коротше програма приготування, тим кислотніше буде напій, чим довше - тим в ньому буде більше гіркоти.

Перед тим як варити Еспресо краще вивчити всі нюанси цього тонкого процесу, а так само, як управляти смакоароматичними характеристиками кави.

Для збереження всіх властивостей кавових зерен рекомендується зберігати їх в темному прохолодному місці до +25оС без доступу до кисню, або використовувати морозильну камеру з температурним режимом до-18оС не довше 2 місяців. Важливо не допускати утворення вологості і скупчення конденсату. Для цього не можна розкривати і розморожувати упаковку.

Для отримання ароматного напою з насиченим смаком необхідно приступати до варіння відразу після помелу, тому що свіжість зерен швидко випаровується.

Способи приготування
Специфікація
Тип упаковки
Країна походження
Сальвадор
Обжарювання
светлая (фильтр)
Склад
Підходить для
для кофемашин
Смак
червоного яблука та тростинного цукру Щільна кава зі смаком родзинок
Вага
250 г
Бренд
ТМ «Coffee-Story»
Міцність
Призначення
Виробник:
Відгуки (0)
Написати відгук