Фермерська кава Бразилія Yellow Diamond Lot#1
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ця фермерська кава має оцінку за системою грейдингу 84,5, середню кислинку й таку ж насиченість, а також меншу середніх міцність та гіркоту. Висоти зростання – між 900 та 1200 м, регіон: Альто Паранаїба, Патрочіньо, Серрадо Мінейро, штат Мінас-Жерайс, південна Бразилія. Цей штат – один з найбільш продуктивних по каві у світі, оскільки має трохи більше ніж 0,21 млн. га кавових плантацій, які розробляються 45 тисячами фермерів.
Смаковий профіль наступний: арахіс, карамель, фрукти, молочний шоколад та соснові ноти. Оптимально під середнє обсмажування.
В даний лот входять кілька сортів кави: жовтий бурбон, ікату, жовта катурра та катуаї. Для нормального вирощування цих ягід не потрібно так багато сонця, як для більшості інших сортів і вони довше зріють, за рахунок чого розкриваються складні цукри у смаку. На виході ми маємо м’яку та ароматну каву з маслянистим смаком та тривалим післясмаком.
Ми рекомендуємо купити фермерську каву Yellow Diamond Lot#1 тим, хто бажає простого та яскравого смаку, який буде набагато кращим, ніж ті, що продаються з Бразилії в супермаркетах.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.