Фермерська кава Бразилія Yellow Diamond Lot#1 купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Фермерська кава Бразилія Yellow Diamond Lot#1

1 200 грн
1 200 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (10 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (10 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Ця фермерська кава має оцінку за системою грейдингу 84,5, середню кислинку й таку ж насиченість, а також меншу середніх міцність та гіркоту. Висоти зростання – між 900 та 1200 м, регіон: Альто Паранаїба, Патрочіньо, Серрадо Мінейро, штат Мінас-Жерайс, південна Бразилія. Цей штат – один з найбільш продуктивних по каві у світі, оскільки має трохи більше ніж 0,21 млн. га кавових плантацій, які розробляються 45 тисячами фермерів.

Смаковий профіль наступний: арахіс, карамель, фрукти, молочний шоколад та соснові ноти. Оптимально під середнє обсмажування.

В даний лот входять кілька сортів кави: жовтий бурбон, ікату, жовта катурра та катуаї. Для нормального вирощування цих ягід не потрібно так багато сонця, як для більшості інших сортів і вони довше зріють, за рахунок чого розкриваються складні цукри у смаку. На виході ми маємо м’яку та ароматну каву з маслянистим смаком та тривалим післясмаком.

Ми рекомендуємо купити фермерську каву Yellow Diamond Lot#1 тим, хто бажає простого та яскравого смаку, який буде набагато кращим, ніж ті, що продаються з Бразилії в супермаркетах.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

 

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (фильтр)
Страна происхождения
Бразилия
Склад
100 % Арабика
Смак
Фруктовый Шоколадный Карамельный
Вага
1000 г
Відгуки (10)
Написати відгук