Фермерська кава Гондурас Кабал'єро
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Щільне тіло цієї кави різновиду катуаї народжується на висоті близько 1600 м. Оцінка органолептики – 87 балів. Кава з нотами темного винограду, рому та стиглої полуниці названа так через прізвище господарів плантації – Мойсей та Марісабель Кабал’єро. У цих фермерів – гігантська як для Гондурасу ферма, що розкинулася на 200 га. Але розвинули плантацію вони не лише за свого життя – ще їхні батьки та діди працювали на вирощуванні кави (щоправда, не з такими ж гарними результатами, як ці чоловік та дружина).
Спосіб збирання врожаю – виключно ручний. А сушіння – сухе, без депульпації. Вологий клімат станції обробки кави збільшує час висихання ягід, при цьому дозволяючи натуральній ферментації відбутися за триваліший час порівняно з тими станціями, де сушіння відбувається за лічені дні під пекучими прямими сонячними променями. Це зараховує дані ягоди до ряду «експериментальних» сортів через нестандартність ферментації. На щастя, у нас ви можете купити фермерську каву цієї торгової марки у великих кількостях, оскільки вона – одна з найсмачніших, і ми завозимо її багато.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.