Фермерська кава Гондурас Кабал'єро купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Фермерська кава Гондурас Кабал'єро

1 200 грн
1 200 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (9 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (9 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Щільне тіло цієї кави різновиду катуаї народжується на висоті близько 1600 м. Оцінка органолептики – 87 балів. Кава з нотами темного винограду, рому та стиглої полуниці названа так через прізвище господарів плантації – Мойсей та Марісабель Кабал’єро. У цих фермерів – гігантська як для Гондурасу ферма, що розкинулася на 200 га. Але розвинули плантацію вони не лише за свого життя – ще їхні батьки та діди працювали на вирощуванні кави (щоправда, не з такими ж гарними результатами, як ці чоловік та дружина).

Спосіб збирання врожаю – виключно ручний. А сушіння – сухе, без депульпації. Вологий клімат станції обробки кави збільшує час висихання ягід, при цьому дозволяючи натуральній ферментації відбутися за триваліший час порівняно з тими станціями, де сушіння відбувається за лічені дні під пекучими прямими сонячними променями. Це зараховує дані ягоди до ряду «експериментальних» сортів через нестандартність ферментації. На щастя, у нас ви можете купити фермерську каву цієї торгової марки у великих кількостях, оскільки вона – одна з найсмачніших, і ми завозимо її багато.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Гондурас
Склад
100 % Арабика
Смак
Плотный кофе со вкусом темного винограда, клубники и темного рома
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (9)
Написати відгук