Фермерська кава Кенія Рунгето Каримикуй купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Фермерська кава Кенія Рунгето Каримикуй

1 300 грн
1 300 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (8 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (8 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

До цієї ТМ входять різновиди арабіки SL34 та SL28. Смак формується такими трьома домінантами: чай каркаде, червона смородина та малина. Середня щільність тіла та нижча за середню кислотність.

Висоти зростання – між 1700 та 1900 метрами. Оцінка за системою Q: 87,5 балів. У даній пропозиції розкривається характерний для всієї Кенії смак та аромат, що формуються особливостями місцевого ґрунту, клімату, збору та обробки. Суглинистий ґрунт отримує близько +20°С тепла кожен день, цілий рік.

Після очищення шкірки та миття, зерна проходять суху ферментацію, яка триває 1 ніч, що виразніше підкреслює кислинку у цьому продукті. Сушіння під сонцем займає (залежно від погоди) від 8 до 14 днів, після чого відбувається фасування та відправляння на експорт.

Наш магазин відмінної кави пропонує вам купити фермерську каву Кенія Рунгето Карімікуй, якщо ви бажаєте відкрити для себе чудову каву з цієї країни.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
светлая (фильтр)
Страна происхождения
Кенія
Склад
100 % Арабика
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (8)
Написати відгук