Фермерська кава Кенія Рунгето Каримикуй
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
До цієї ТМ входять різновиди арабіки SL34 та SL28. Смак формується такими трьома домінантами: чай каркаде, червона смородина та малина. Середня щільність тіла та нижча за середню кислотність.
Висоти зростання – між 1700 та 1900 метрами. Оцінка за системою Q: 87,5 балів. У даній пропозиції розкривається характерний для всієї Кенії смак та аромат, що формуються особливостями місцевого ґрунту, клімату, збору та обробки. Суглинистий ґрунт отримує близько +20°С тепла кожен день, цілий рік.
Після очищення шкірки та миття, зерна проходять суху ферментацію, яка триває 1 ніч, що виразніше підкреслює кислинку у цьому продукті. Сушіння під сонцем займає (залежно від погоди) від 8 до 14 днів, після чого відбувається фасування та відправляння на експорт.
Наш магазин відмінної кави пропонує вам купити фермерську каву Кенія Рунгето Карімікуй, якщо ви бажаєте відкрити для себе чудову каву з цієї країни.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.