Фермерська кава Колумбия Эксельсо Tolima купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Фермерська кава Колумбия Эксельсо Tolima

900 грн
900 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (11 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (11 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Ми пропонуємо вам купити фермерську каву Ексельсо Tolima (Excelso Tolima) родом з Колумбії. Два різновиди кави, що входять у цю торгову марку – катурра та кастільо – зростають на висоті між 1600 та 2000 метрами. Обробка відбувається митим способом. Грейд якості – 84 бали за системою Q.

Дана кава має яскраво виражену кислотність та приємну оксамитову текстуру. Головний смак у ній формується шоколадом й темною карамеллю, а післясмак складають червоні ягоди, тростинний цукор та смак цукерки «Тоффі».

Слово Толіма в назві марки кави означає в перекладі з іспанської колумбійської «снігова річка» чи «снігова хмара», що, вочевидь, є частковим відсиланням до клімату місцевості зростання кави, де прохолода є домінантою.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Колумбия
Склад
100 % Арабика
Вага
1000 г
Відгуки (11)
Написати відгук