Фермерська кава Коста-Ріка SHB EP Villa Sarchi Honey купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Фермерська кава Коста-Ріка SHB EP Villa Sarchi Honey

1 200 грн
1 200 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (11 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (11 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Цей бурбон вирощується у місті Сарчі району Алахуела у Коста-Ріці. Середня як для арабіки висота над рівнем моря – 970-1200 м. Кислі ноти грейпфруту та абрикосу дають напою збалансований та приємний смак. Врожай збирається в період між груднем та квітнем.

Метод обробки, який називається Honey, знайшов своє відображення у назві цієї торгової марки. Honey – це коли ягоди депульпуються, проте не миються, а укладаються висихати під сонцем як є. За рахунок цього на зернах залишаються найближчі шари (пачмент, наприклад), які при висиханні стають білими та пухнастими на вітрі. І, якщо дивитися на масу зерен, які сушаться, то вони начебто покриті білим нальотом – немов би їх полили прозорим медом, який відблискує на сонці.

Якщо ви вже бажаєте спробувати якомога швидше, що ж виходить при такій ферментації, то купіть фермерську каву SHB EP Villa Sarchi Honey у нас.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Коста-Рика
Склад
100 % Арабика
Смак
Фруктовый
Вага
1000 г
Відгуки (11)
Написати відгук