Руанда Gatare Lot#24 Natural
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Руанда Gatare (Rwanda Gatare) – це марка кави, яка має багатий і яскравий смак з дуже приємним присмаком молочного шоколаду, дині та ожини, в якому виражена кислинка чудово поєднується з десертами на основі фруктів. Лот – обмежений, тому що за кожен сезон обробляється всього 1000 тон продукту, який, як ви розумієте, далеко не весь вирушає на українські поставки.
Висота зростання: 1800 м, станція обробки знаходиться в районі міста Гатар, регіон Н’ямагабе, захід Руанди. Тут сорт червоний бурбон чудово почувається на вулканічних ґрунтах, які обробляються приблизно 500 тисячами місцевих жителів, які працюють лише приблизно на 1 гектарі на сім’ю через свою бідність. Кава, що збирається в період між березнем та липнем, проходить тривалий цикл обробки, а справа до постачання доходить лише у вересні-грудні.
Це дуже гарна кава з оцінкою у 86 балів, яка регулярно змагається за призи та нагороди, локальні та міжнародні. Різні лоти формуються з різних днів збирання врожаю та класифікуються за смаковими профілями. Якщо ви зацікавлені у придбанні кави, яка буде відмінним стартом вашого дня, то ми рекомендуємо вам купити фермерську каву Руанда Gatare Lot#24 Natural просто зараз!
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.