Фермерська кава Танзанія AA Kilimanjaro Machare
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
АА – це великі та якісні ягоди, які формуються в лоти на експорт. Ця преміальна фермерська арабіка різновидів кент та бурбон вирощується на висотах між 1350 та 1550 метрами над морем поряд і на схилах оповитого ореолом романтичного містицизму Кіліманджаро, що в Танзанії. Цю гору ще дуже люблять підкорювати альпіністи.
Напій Танзанія AA Kilimanjaro Machare – це легкий смак з відтінком чорної смородини та інших темних ягід, який радує післясмаком шоколаду. Гарна насиченість напою – ознака високої культури місцевого кавового вирощування, що триває з 19 століття. Звичайно, ґрунти гірських порід і суглинок, які омиваються щедрими опадами, дають гарну каву – але варто пам’ятати, що різниця висот кардинально змінює температуру. На самому піку гори (5895 м) може бути цілий рік мінусова температура, а навколишній парк радує гостей +30… +40. Тому тут ростучої кави не зустрінеш вище 1600 м. Загалом протягом року в кавовому поясі гори між +12 та +31 °С. Хочете прямо зараз купити фермерську каву Kilimanjaro Machare на запас? Будь ласка!
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.