Фермерська кава Колумбія Эль Робле
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Любителям солодких та найсмачніших сортів кави ми пропонуємо купити фермерську каву Колумбія Ель Робле. У ньому какао сплітається з Амаретто, підкреслюючись яскравими нотами соковитого персику й ожини. Крім солодкості смаку, цей напій характеризується ще й високою Q-оцінкою: 88 балів.
Регіон вирощування у Колумбії – провінція Сантандер, місто Букарамангі, північ країни. Висота зростання – близько 1700 м. Власник ферми Ель Робле Освальдо Асеведо любить проводити експерименти над своєю кавою (якої у нього аж 72 сорти!), щоб покращувати чи просто модифікувати смак своєї продукції на радість тим, хто обожнює результати його мозкової активності. Саме ця кавова ТМ обробляється анаеробним способом (без доступу кисню) від 72 до 100 годин, а сушіння відбувається під сонячними променями на дерев’яних настилах.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.