Фермерська кава Колумбія Эль Робле купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Фермерська кава Колумбія Эль Робле

1 300 грн
1 300 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (14 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (14 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Любителям солодких та найсмачніших сортів кави ми пропонуємо купити фермерську каву Колумбія Ель Робле. У ньому какао сплітається з Амаретто, підкреслюючись яскравими нотами соковитого персику й ожини. Крім солодкості смаку, цей напій характеризується ще й високою Q-оцінкою: 88 балів.

Регіон вирощування у Колумбії – провінція Сантандер, місто Букарамангі, північ країни. Висота зростання – близько 1700 м. Власник ферми Ель Робле Освальдо Асеведо любить проводити експерименти над своєю кавою (якої у нього аж 72 сорти!), щоб покращувати чи просто модифікувати смак своєї продукції на радість тим, хто обожнює результати його мозкової активності. Саме ця кавова ТМ обробляється анаеробним способом (без доступу кисню) від 72 до 100 годин, а сушіння відбувається під сонячними променями на дерев’яних настилах.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.



Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Колумбія
Склад
100 % Арабика
Смак
Яркий и легкий кофе со вкусом ананаса, земляники и тёмного винограда.
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (14)
Написати відгук