Фермерська кава Колумбія Ла Луїза купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Фермерська кава Колумбія Ла Луїза

1 300 грн
1 300 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (15 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (15 відгук)
Cмакові якості
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Особливістю кави марки Колумбія Ла Луїза є її постачання на ринок переважно у вигляді мікро-лотів (обмежених і дуже невеликих обсягів, смак яких трохи видозмінюватиметься залежно від дат поставок). Як правило, мікро-лоти маркуються днем ​​упаковки чи збору (і різні дні не змішуються між собою).

Для наших розуміючих читачів розповідаємо про загальні особливості пропозиції: це сорт катурра з оцінкою Q-грейдерів у 88 балів, який зростає на висотах між 1650 та 1900 м над рівнем моря у південно-західному регіоні Антьокія, країна Колумбія. Це досить помітної кислинки та малої гіркуватості кава з вираженим смаком ананасу, барбарисового льодяника та фінішними нотами звичайного золотого рому. Натуральна експериментальна обробка означає, що мінімум 1 крок процесу миття, чищення, ферментації та сушіння відрізняється від загальноприйнятих стандартів. Саме тут зміні піддана анаеробна ферментація, яку фермером названо carbonic maturation – ферментаційне дозрівання ягід за допомогою зміненого рівня вуглекислого газу та застосування особливого штаму бактерій, які не потребують кисню. Ви вже зацікавлені у тому, щоб спробувати? Тоді рекомендуємо вам купити фермерську каву вже зараз!

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (фильтр)
Страна происхождения
Колумбія
Склад
100 % Арабика
Смак
Яркий кофе со вкусом ананаса, барбарисового леденца и легкими нотами золотого рома
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (15)
Написати відгук