Фермерська кава Колумбія Ла Луїза
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Особливістю кави марки Колумбія Ла Луїза є її постачання на ринок переважно у вигляді мікро-лотів (обмежених і дуже невеликих обсягів, смак яких трохи видозмінюватиметься залежно від дат поставок). Як правило, мікро-лоти маркуються днем упаковки чи збору (і різні дні не змішуються між собою).
Для наших розуміючих читачів розповідаємо про загальні особливості пропозиції: це сорт катурра з оцінкою Q-грейдерів у 88 балів, який зростає на висотах між 1650 та 1900 м над рівнем моря у південно-західному регіоні Антьокія, країна Колумбія. Це досить помітної кислинки та малої гіркуватості кава з вираженим смаком ананасу, барбарисового льодяника та фінішними нотами звичайного золотого рому. Натуральна експериментальна обробка означає, що мінімум 1 крок процесу миття, чищення, ферментації та сушіння відрізняється від загальноприйнятих стандартів. Саме тут зміні піддана анаеробна ферментація, яку фермером названо carbonic maturation – ферментаційне дозрівання ягід за допомогою зміненого рівня вуглекислого газу та застосування особливого штаму бактерій, які не потребують кисню. Ви вже зацікавлені у тому, щоб спробувати? Тоді рекомендуємо вам купити фермерську каву вже зараз!
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.